Nordson ProBlue Systemen

Home > Occasions > Nordson ProBlue Systemen

ProBlue lijmsystemen met automatisch vulsysteem.

Nordson Problue lijmunits zijn geschikt voor maximaal 6 slangaansluitingen en deze zijn te combineren met een automatisch vulsysteem.

De Nordson Problue lijmunit maakt hotmelt in vaste vorm vloeibaar en houdt de hotmelt op de gewenste temperatuur. Wanneer de pistolen worden geactiveerd, pompt de smelter de vloeibare hotmelt door de slangen en uit de nozzles, waar het op het oppervlak van een product of verpakking wordt aangebracht.

Nordson ProBlue smelters zijn eenvoudig en compact, ontworpen om de uptime te maximaliseren en de bedrijfskosten te verlagen. Deze robuuste, flexibele smelters passen op vrijwel elke verpakkingslijn. ProBlue systemen zijn geschikt voor koppeling op lijmslangen en hebben meerdere elektrische configuraties.

ProBlue lijmsystemen met automatisch vulsysteem.

Het ProBlue automatisch vulsysteem is een geïntegreerd lijmsmeltsysteem. Met behulp van een capaciteitssensor detecteert het systeem een ​​laag lijmniveau in de smelttank en transporteert automatisch verse lijm in de vorm van korrel naar de lijmtank.

Automatisering ontlast operators van het veelvuldig bijvullen van lijmtank en voorkomt dat tanks drooglopen.

Voordelen van geautomatiseerde lijmvulsystemen:

Automatische lijmaanvulling bespaart de operator tijd en helpt thermische schokken en lijmdegradatie te voorkomen.

Ononderbroken werking elimineert gemiste lijmopdrachten, slechte hechting en stilstand als gevolg van een lege lijmsmelttank.

Vermindert lijmvervuiling dat uitval van apparatuur kan veroorzaken.

Het eenvoudige ontwerp en de gemakkelijke toegang tot componenten minimaliseren de installatie- en onderhoudsvereisten.

Vragen of advies nodig?