Home > Hotmelt > Hotmelt apparatuur

Hotmelt apparatuur

Hotmelt apparatuur wordt ingezet in een industriële omgeving waarbij het van groot belang is om snel en betrouwbaar een verlijming te bereiken.

Hotmelt Apparatuur

Goede en bertrouwbaar werkende hotmelt apparatuur zorgt er onder andere voor dat u aan het eind van uw verpakkingsproces zonder problemen uw verpakkingen kunt sluiten.

De hotmelt apparatuur van VDL Distritech is afkomstig van de beste leveranciers in de markt.

Zo kunt u op betrouwbaarheid rekenen!

Vragen over Hotmelt Apparatuur?

Onze merken hotmelt units

Wij bieden verschillende merken en uitvoeringen van hotmelt lijmapparatuur. Ons assortiment bevat zowel nieuwe als gereviseerde hotmelt lijmunits. Tevens hebben wij een wereldwijd netwerk waardoor het mogelijk is om op aanvraag units te leveren.

VDL Distritech is de enige officiële Nederlandse partner van het Duitse UES AG. Andere partners zijn ITW Dynatec en Baumer HHS. Wij werken hierdoor uitsluitend met Duitse en Amerikaanse kwaliteitsmaterialen die leverbaar zijn in compatibele uitvoeringen (Nordson & Robatech) waardoor wij merk onafhankelijk kunnen opereren. Deze onderdelen kennen een gunstige prijsstelling ten opzichte van originele onderdelen.

Wij kunnen bestaande systemen heel goed van nieuwe compatibele onderdelen voorzien of nieuwe lijmunits laten aansluiten op systemen die al op locatie in gebruik zijn.

Nordson hotmelt
units

Robatech Hotmelt
Units

UES Hotmelt Systems

ITW
Dynatech

Onze hotmelt apparatuur is in zijn geheel te huur inclusief onderdelen. Onze VCA gecertificeerde onderhoudsmonteurs helpen u bij de installatie van het lijmapparatuur.

Vragen over het huren van Hotmelt Apparatuur?