Home > Hotmelt > Hotmelt Service

Hotmelt Service

VDL Distritech is gespecialiseerd in het onderhoud en de revisie van alle merken hotmelt units

Gespecialiseerd in onderhoud van lijmsystemen

VDL Distritech is gespecialiseerd in het onderhoud en de revisie van alle merken hotmelt units. Zo werken wij met Nordson, UES Hotmelt Systems, Robatech, ITW Dynatec, Mehler en Bühnen.

VDL Distritech heeft zich de afgelopen 30 jaar gespecialiseerd in hotmelt- en koudlijmapparatuur en het periodieke reinigen, onderhouden en reviseren van alle soorten hotmelt units. Hiernaast bieden wij een spoed service die 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar is. Zo waarborgen wij de garantie én de maximale operationele slagkracht tegen minimale kosten.

Ons team staat klaar om met u de toekomt in te stappen, gaat u met ons mee?

Al eens gedacht aan onderhoud bij
 VDL Distritech?

Regelmatig gepland onderhoud biedt een maximaal rendement van uw hotmelt- of koudlijm apparatuur. Zo voorkomt u storingen tijdens uw productieproces, dure spoedkoeriers, machinestilstand en zorgt u voor tevreden klanten.

Interesse in een onze service?

Hoe gaan wij te werk tijdens onze reiniging/onderhoudsbeurten?

Stap 1

Het systeem wordt zowel intern als extern grondig gereinigd.

Stap 2

De bodem- en inline filters worden vervangen.

Stap 3

Hotmelt slangen, lijmkoppen, modules en pompen worden nagelopen.

Stap 4

Het gehele systeem wordt in getest en volledig gecontroleerd.

Geavanceerde werkplaats voor hotmelt onderhoud

In onze werkplaats hebben wij de beschikking over alle benodigde apparatuur en onderdelen om uw koudlijm- en hotmelt apparatuur te onderhouden, repareren en reviseren. Daarnaast kunnen wij in de werkplaats nieuwe lijmtoepassingen voor u ontwikkelen en testen.

Voor vragen of meer informatie over onze hotmelt service en onderhoudsdienst neemt kunt u gerust contact opnemen met één van onze experts.

Wanneer is onderhoud van hotmelt- en koudlijm apparatuur nodig?

Dit is afhankelijk van bijvoorbeeld de lijmsoort en de draaiuren in de werkomgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar om u te helpen met het onderhouden van uw lijmapparatuur. Dit kan met, maar ook zonder reiniging/service contract.

Als u meer informatie wilt over het onderhoud van uw apparatuur neem dan contact met ons op of bekijk onze overige services.